PVC Kabelkanal/Kabelskjuler 12×12 mm – 30 stk

Kender du også den situation hvor du har kabler liggende bag enten TV’et, eller andet elektronik. Der er mange gode måder at undgå synlige ledninger og kabelkanaler er en nem og effektiv løsning til dette problem.

En kabelkanal eller som har mange navne i industrien så som kabelskjuler, kabelbakke, ledningsskjuler, kabelskinner har mange forskellige størrelser.

PVC Kabelkanal/Kabelskjuler 12×12 mm til strøm- og lavspændingskabler med aftageligt dæksel og selvklæbende tape til fastgørelse.

Læs mereSe specifikationer

429,00 kr.

87 på lager

PVC Kabelkanal/Kabelskjuler 12×12 mm

Kender du også den situation hvor du har kabler liggende bag enten TV’et, eller andet elektronik. Der er mange gode måder at undgå synlige ledninger og kabelkanaler er en nem og effektiv løsning til dette problem.

En kabelkanal eller som har mange navne i industrien så som kabelskjuler, kabelbakke, ledningsskjuler, kabelskinner har mange forskellige størrelser. PVC Kabelkanal/Kabelskjuler 12x12mm til strøm- og lavspændingskabler med aftageligt dæksel og selvklæbende tape til fastgørelse.

Opsætning: Når du skal til at opsætte en PVC Kabelkanal/Kabelskjuler 12x12mm, skal den nederste del klæbes eller limes på. Det vil typisk være enten en væg en eksisterende liste eller et loftet. Vi vil anbefale at du åbner kabelkanalen først og kun montere bakken på.

Grunden til det skyldes at hvis du også montere lågen på vil du alligevel skulle tage låget af senere når kablerne skal i og her kan du risikerer at løsne bakken fra hvor den er påført. Du kan også montere den og tage låget af bagefter men det skal gøres forsigtigt.

Ledningerne vil nu være gemt og du vil have en flot udseende med enkelte bakker. Du beskytter også ledningerne for at blive belastet af møbler. Hvis du montere kabelkanaler i forbindelse med at du er ved at male din lejlighed så vil vi anbefale at du maler før du sætter kabelkanalerne op.

Det vil nemlig blive meget pænere da det er svært at male rundt om kabelkanaler. Vi anbefaler nemlig ikke at du maler ovenpå kabelkanalerne da det aldrig bliver særligt pænt med en vægmaling og samtidigt vil det gøre det svært at åbne kabelkanalen igen da “lågen” vil være limet fast pga. af malingen.

Produktinformation:

  • Mål: 12x12mm (DxB)
  • Længde: 2m
  • Materiale: PVC
  • Farve: Hvid

Produktet kan fås i andre størrelser

For 16×16 mm, 25×25 mm, 40×60 mm,  60×40 mm, 60×60 mm, 80×60 mm

Hvis du vil have vide mere om hvordan en kabelkanal fungere kan du læse mere her

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte på chatten nede i højre hjørne, på tlf. eller på email. Vi står klar det meste af døgnet til at hjælpe dig.

Yderligere information

Mål

12x12mm (DxB)

Længde

2m

Materiale

PVC

Farve

Hvid