Pro Flad Malerpensler Gamma Pennelli S44

Pro Flad Malerpensler Gamma Pennelli S44. Serien er Made in Italy. Professinal flad malerpenslerne er i ren kinesisk blond chungking børstehår.

Penslerne er tre i dobbelt tykkelse og til indendørsbrug. Håndtaget er af malet træ og børste ringen er i kobber.

Vi anbefaler dem til vandbaseret maling og til lakering af træ. At have det rigtige værktøj er en stor del af dit malerjob .. Og så er det jo bare et stilrent design made in Italy.

Læs mereSe specifikationer

179,00 kr.199,00 kr.

PRO FLAD MALERPENSLER GAMMA PENNELLI S44

Pro Flad Malerpensler Gamma Pennelli S44. Serien er Made in Italy.

Professinal flad malerpenslerne er i ren kinesisk blond chungking børstehår. Penslerne er tre i dobbelt tykkelse og til indendørsbrug.

Håndtaget er af malet træ og børste ringen er i kobber. Vi anbefaler dem til vandbaseret maling og til lakering af træ. At have det rigtige værktøj er en stor del af dit malerjob .. Og så er det jo bare et stilrent design made in Italy.

Har du brug for flere informationer?

Hvis du har spørgsmål så må du endelig kontakt os. Vi står klar til at vejlede dig i forhold til hvordan du skal anvende produktet eller hvis du har spørgsmål til andre produkter i denne sammenhæng.

Vi anbefaler at du løbende holder øje med overfladen for at vurdere dens tilstand. Alt afhængigt at overfladens tilstand anbefaler vi at du kontakter os for at få den rigtige vejledning til vedligeholdelsen. Du kan finde vores kontakt information nederst på siden.

Lidt om kulør

Bliv inspireret af diverse farvekort. Gør dig selv en tjeneste og se i farvekatalogerne. På den måde kan du opnå det look, du altid har drømt om https://bestilmaling.dk/farvekort/

Yderligere information

Størrelse

, ,