Junckers Grundlak Klar Vandig 10 L

Hurtigtørrende, vandbaseret grunder, der anvendes til ubehandlede eller maskinafslebne trægulve i boliger, erhverv og sportshaller.

Ved brug af grunder minimeres risikoen for side-binding mellem de enkelte gulvbrædder. Beskyttende overlakering med en af Junckers’ vandbaserede gulvlakker skal udføres efter grunding.

Læs mere

1.029,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Vælg GrundLak klar for at opnå det klassiske udseende eller GrundLak farvet for at skabe en lysere eller mørkere atmosfære i rummet.

GrundLak er indeklimamærket og har derfor gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt. Det sikrer, at der ikke er kemiske stoĄer i produktet, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

GrundLak er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri. Til private forbrugere og erhvervsmæssig anvendelse.

Udseende: Klar: Cremefarvet/mælkeagtig. Tørrer til en farveløs Ćlm. Hvid: Cremefarvet/mælkeagtig. Tørrer til en transparent hvid Ćlm. Nordic: Cremefarvet/mælkeagtig. Tørrer op til et ubehandlet udseende på lyse træsorter.

Drivtømmer grå: Grålig. Tørrer op til en transparent lysegrå Ćlm. Dark coco: Brunlig: Tørrer op til en transparent mørkebrun Ćlm.

Gulve med skibsfuge: Har du installeret et trægulv med skibsfuge, så brug altid GrundLak klar, da en farvet grunder vil misfarve fugen.