Caparol Super Finish 40 (Färdigfärg)

Caparol Färdigfärg 40 har ændret navn til Caparol Super Finish 40. Selv produktet er uændret. Det er en halvblank vandbaseret akrylmaling til træværk eller metal.

Caparol Super Finish 40 er en fyldig akrylmaling, dette er med til at give en høj lagtykkelse, god dækkeevne og reducerer løbetendens.

Velegnet til vinduer, paneler, karme, fodpaneler og døre, kan også anvendes til køkkenlåger, eller der hvor der ønskes en flot glat overflade.

 

Læs mereSe specifikationer

759,00 kr.

Caparol Super Finsh 40 anvendelsesformål

Caparol Färdigfärg 40 har fået nyt navn: 305 Caparol Super Finish 40. Det er stadig det samme produkt. En halvblank vandfortyndbar slutbehandlingsmaling med god fyldighed, dækkeevne og udflydning.

Til maling af indendørs døre, skabe, lister m.m.. Ikke egnet til overflader, der udsættes for trykbelastning som f.eks. vindueskarme, hylder m.m.

Klargøring af underlag: Før malingen kan påbegyndes, skal overfladerne være tørre, faste og grundigt rengjorte for snavs og fedt. Overflader, der tidligere har været malet, skal renses med malervask.

Fabriksmalede og blanke overflader matslibes og grundes med Snickerigrund eller Häftprimer for at opnå en god vedhæftning inden fortsat behandling.

Nyt træ: Eventuelle knaster isoleres med Kvistlack, og derefter grundes overfladen med Snickerigrund. Gulnet træ og overflader med risiko for gennemslag fra vandopløselige farvestoffer grundes med Iso Trägrund.

Dækkeevne: Forbruget af maling er beregnet på glatte, ikke-sugende overflader og kan variere afhængigt af arbejdsmetode.

Bemærk: Ovenstående data gælder for hvid maling. Ved andre farver kan de angivne værdier variere.

Bortskaffelse: Flydende malingrester må ikke hældes i afløbet, men skal indleveres på den lokale miljøstation. Luk dunken grundigt efter brug. Dunke, der er grundigt tømte, indleveres til genbrugsstationen.

Teknisk information

Sikkerhedsdatablad

Alle produktinformation om Caparol Färdigfärg 40 kan findes her

Her kan du finde hele vores udvalg af Caparol.

Yderligere information

Farve

, ,

Liter

, ,

Anvendelsesformål

Indendørs træværk

Egenskaber

Vandfortyndbar, Høj dækningsevne, God udflydning

Glansgrad

40, halvblank

Opbevaring

Frostfrit

Bindemiddel

Akrylat

VOC

EU-grænseværdi for dette produk

(Kat A/d)

130 g/l (2010)

Klargøring af underlag

Før malingen kan påbegyndes, skal overfladerne være tørre, faste og grundigt rengjorte for snavs og fedt.

Fortynding

Vand

Dækkeevne

8 m²/liter

Værktøjer

Færdigmaling 40 påføres flydende med pensel, rulle eller sprøjte.

Rengøring af værktøj

Vand

Rengøring og desinfektion

Aftør værktøjet grundigt, før det rengøres i vand.