B&J 5 Vægmaling 5 x 9 Liter (Storkøb)

Nu kan du spare endnu mere med vores nye tilbud, B&J 5 Vægmaling 5 x 9 Liter (Storkøb)!

Denne pakke indeholder hele fem spande af vores elskede B&J 5 Vægmaling Glans 5, så du kan fuldende dine malerprojekter uden at bekymre dig om at løbe tør for maling.

Læs mereSe specifikationer

For 45 liter Original price was: 3.695,00 kr..Current price is: 2.599,00 kr..

Tilbehør til dit projekt

B&J 5 Vægmaling 5 x 9 Liter (Storkøb)

Nu kan du spare endnu mere med vores nye tilbud, B&J 5 Vægmaling 5 x 9 Liter (Storkøb)! Denne pakke indeholder hele fem spande af vores elskede B&J 5 Vægmaling Glans 5, så du kan fuldende dine malerprojekter uden at bekymre dig om at løbe tør for maling.

B&J 5 Vægmaling er stadig den absolutte klassiker fra Beck & Jørgensen, der leverer en fremragende mat finish og ensartet resultat.

Den er kendt for sin moderate slidstyrke og evne til at modstå let afvaskning. Med vores diffusionsåbne formel kan du endda bruge den i rum med høj luftfugtighed.

Vores miljømærkede maling giver dig mulighed for at male med god samvittighed og kan anvendes på en bred vifte af overflader, herunder beton, mursten, gips, puds og væv/filt/tapet.

Med B&J 5 Vægmaling 5 x 9 Liter (Storkøb) får du ikke kun kvalitet, men også besparelser, der gør det til den perfekte løsning til større malerprojekter eller til dem, der ønsker at have en pålidelig maling på lager. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at male dit hjem smukt og økonomisk. Bestil din pakke i dag!

Yderligere information

Bindemiddel

Polyvinylacetat

MBK-Type

Plastvægmaling / Plastloftmaling

Glans

Ca. 5, mat Vol. tørstof: Ca. 35%

Kulør

Hvid, Brækket hvid 205, Iglo hvid 105 og B&J Toneservice

Tørretid

2-4 timer, overmalbar efter ca. 8 timer ved +20 °C og 65% RF

Påføring

+10 ºC til +25º C. RF: 40-80%

Fortynding

Vand

Værktøj

Pensel, rulle eller airless Mal-Kode: 00-1 (1993)

Mal-Kode

00-1 (1993)

Vol. tørstof

Ca. 35%

Liter