Polyfilla Spartelmasse Klar Til Brug 330 G

Hurtigtørrende Klar til Brug anvendes til reparation og udfyldning af små huller og revner (op til 2cm) på puds, beton, stuk, gips, beton og sten indendørs.

Hurtigtørrende Klar Til Brug er IKKE velegnet til metal, aluminium, kunststof og PVC. Hurtigtørrende Klar til Brug er hurtigtørrende, synker ikke, samt er søm, -skrue og borefast.

Læs mereSe specifikationer

32,00 kr.

51 på lager

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Hurtigtørrende Klar til Brug anvendes til reparation og udfyldning af små huller og revner (op til 2cm) på puds, beton, stuk, gips, beton og sten indendørs. Hurtigtørrende Klar Til Brug er IKKE velegnet til metal, aluminium, kunststof og PVC. Hurtigtørrende Klar til Brug er hurtigtørrende, synker ikke, samt er søm, -skrue og borefast.

Behandling: Underlaget skal være rent, tørt og støvfrit. Løst materiale fjernes. Ælt tuben grundigt inden brug og påfør produktet direkte fra tuben i huller /revner. Hvis huller er dybere end 1cm, påføres flere lag med tilstrækkelig tørretid imellem hvert lag.

Glat overfladen efter, i niveau med den omgivende overflade med en fugtig spartel. Klar Til Brug kan overmales efter ca. 30 min (ved 20c 50 % RF, 2mm lagtykkelse) med de fleste typer malinger. Rengør værktøj og hænder i lunkent vand straks efter brug.

Sikkerhed og miljø: Sørg for at åbnet og brugt emballage genlukkes forsvarligt inden bortskaffelses. Fjern mest mulig materiale fra værktøj inden rengøring. Tom emballage og flydende rester afleveres til den lokale modtagerordning.

Ved slibning af behandlede overflader samt fjernelse af produktet ved brug af varmluftblæser/flamme eller lign. kan der dannes sundhedsskadelige røg og /eller støv. Sørg for god ventilation. Brug egnede personlige værnemidler som åndedrætsværn og øjenværn. For mere information se sikkerhedsblad.

Sikkerhedsdatablad:

Produktinformation:

Yderligere information

Anvendelsesområde

Indendørs

Vægtfylde

1,5 kg/l

Tørretid

23 c 50 % RF: Overmalbar efter 30 min (2mm lagtykkelse)

Temperaturforhold

Min+ 5 c

Luftfugtighed RF

40-80 % RF (65 % RF optimalt)

Emballage St

330 g

Farve

Hvid

Rengøring

Vand

Opbevares

Frostfrit