Lip Multi Fliseklæb Grå

LIP Multi Fliseklæb grå er en meget fleksibel fliseklæber, som anvendes overalt hvor der ønskes forøgede egenskaber til vedhæftning og fleksibilitet. Som f.eks.

ved nye fliser på gamle, på malede overflader, gulvvinyl, på vandfaste finerplader, ifm. LIP MK godkendt Vådrumssystem, og på gulve med varme m.m.

Læs mereSe specifikationer

For 20 Kg 199,95 kr.

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

LIP MULTI FLISEKLÆB GRÅ

LIP Multi Fliseklæb grå 20 kg er en meget fleksibel fliseklæber, som anvendes overalt hvor der ønskes forøgede egenskaber til vedhæftning og fleksibilitet. Som f.eks. ved nye fliser på gamle, på malede overflader, gulvvinyl, på vandfaste finerplader, ifm. LIP MK godkendt Vådrumssystem, og på gulve med varme m.m.

Anvendelsesområde

Til opsætning og nedlægning af fliser, klinker, marmor, ­skifer, murstensskaller, storformatflise, natursten, ­spaltklinker, teglfliser, glasuldplader, isoleringsplader, polyphorplader, betonsten, havesten m.m. Til fugtfølsomme natursten anbefales LIP Naturstensklæb eller LIP Hurtighærdende Fliseklæb.

Underlag

Støbte betonvægge og dæk ældre end 4 uger. Afretningslag ældre end 2 uger. Letklinkerbetonelementer med max. fugtindhold på 8%. Murværk, puds og porebeton. Anhydritgulve med fugtindhold på max. 0,5%.

Cementbaseret spartelmasse, gipskartonplader, vådrumsgips, kalciumsilikatplader, fibergipsplader, polystyrenplader med cementfiberarmeret overflade, cementbaserede vådrumsplader, vandfaste finérplader, malede overflader, gulvvinyl, terrazzo, gamle fliser eller klinker.

Råd til opstart af fliseopgaven

Inden opgaven kan gå i gang skal man sikre sig, at man har fået fat i det rigtige værktøj og tilbehør. I forbindelse med opsætning og nedlægning af fliser anvendes tandspartel hvor tandstørrelsen er afstemt efter flisens kantlængde.

På side 8 i linket fremgår der et skema over hvilke min. størrelse tandspartel der anbefales ved de forskellige fliseformater.

I forbindelse med opsætningen af vægfliser anvendes fugesnor eller i enkelte tilfælde flisekryds til at holde den korrekte fuge afstand mellem de enkelte fliser. Flisesnor produceres i forskellige tykkelser så kunden skal inden projektets opstart tage stilling til fugebredde.

Til opblanding af Fliseklæb og fugemasse anvendes enten røreværk eller boremaskine med piskeris. Fugearbejdet foretages med et fugebræt der anvendes til at trække fugemørtelen diagonalt over fugerne. Dette gøres for at sikre at fugerne fyldes helt ud inden afvaskning foretages.

Ved afvaskning kan der med fordel anvendes en opskåret rullesvamp (wash-boy) der anvendes sammen med en rullespand. I forbindelse med udførelse af LIP 22 Epoxyfuge kan der med fordel anvendes Specielt epoxy fugebræt.

Ved afvaskning af LIP 22 Epoxy anvendes både 3M (doddlebug) og evt. efterfølgende afvaskning med fint kvarts og viskosesvamp. I forbindelse med projekter hvor LIP 22 EPOXY skal anvendes anbefales det at du kontakter os for teknisk rådgivning.

Huskeseddel

 • Måle udstyr (f.eks. tommestok)
 • Blandespand
 • Piskeris samt boremaskine (alternativt et røreværk)
 • Tandspartel
 • Spandeske
 • Vinkel
 • Fugesnor
 • Murersnor (til retninger mv.)
 • Fliseskærer (vinkelsliber, vådskære)
 • Retholt
 • Fugebræt
 • Svamp (evt. med rullespand)
 • Flisetang, knibtang

Se alle vores andre LIP produkter her

Du kan læse mere om produktet på LIP’s egen hjemmeside

Yderligere information

Liter

,

Forbrug

ca. 2,1/2,3 kg pr. m² med 6 mm tandspartel

CE

C2E S1

Aftræksstyrke 24 timer

0,5 N/mm²

Aftræksstyrke 28 døgn

1,0 N/mm²