Flügger Acryl Gulvmaling 10 L

Flügger Acryl Gulvmaling 10 L er et slidstærkt kvalitets produkt, som er en hurtigtørrende akrylplastmaling specielt udviklet og beregnet til indendørs beton- og trægulve.

Acryl Gulvmaling er nem at arbejde med, dækker rigtig godt, gulner ikke og den giver en halvblank diffusionsåben overflade. Acryl Gulvmaling tåler almindelig hyppig rengøring med vand, klud og rengøringsmidler.

Læs mereSe specifikationer

For 10 liter Original price was: 1.799,00 kr..Current price is: 1.699,00 kr..

Tilbehør til dit projekt

Beskrivelse

Nedenfor præsenteres en guide til, hvordan du kan anvende Flügger Acryl Gulvmaling 10 L

Overflader: Flügger Acryl er beregnet til beton- og trægulve så som børne- og soveværelse, gang og entré, køkken, kontor, depot, kælder stue osv.

Forarbejde: Når du arbejder med Flügger Acryl Gulvmaling skal du altid sørge for at underlaget er rent, fast og tørt. Hvis du arbejder med en overflade der tidligere er malet eller er gammel så husk at slibe den med slibepapir og at afstøve den.

Og glem ikke at alle huller, revner og ujævnheder skal dækkes, spartles og slibes inden påføringen af gulvmalingen.

Rengøring & Oplysninger: Flügger Acryl Gulvmalingen tåler almindelig hyppig rengøring med vand og klud samt rengøringsmidler. Vi anbefaler at du bruger vådservietter eller vand til at rengøre spildt maling både på overflader og værktøjet, da akrylmaling er vandbaseret.

Altid fjern så meget maling som muligt inden rensningen med vand. Opbevar produktet i et tørt område, hvor der ikke kan forekomme frost og husk det skal være stående og tæt tillukket. Husk opbevaringen på siden eller med låget nederst er ikke anbefalet.

Husk restmalingen må endelig ikke hældes i afløbet eller kloakken. Lad os sammen være med til at reducere miljøpåvirkningen ved enten at opbevar den resterende maling til fremtidig brug eller finde dit lokale genbrugscenter, det skal smides ud blandt “farligt affald”.

Ved enten telefonisk opkald eller via e-mail kan vi hjælpe dig med at minimer dit malingaffald ved at estimere, hvor meget maling du har brug for

Husk:Vær forsigtig med overfladen til malingen er gennemhærdet, dvs de minimum de 28 døgns tørretid.

Lidt om kulør: Bliv inspireret af diverse farvekort. Gør dig selv en tjeneste og se i farvekatalogerne. På den måde kan du opnå det look, du altid har drømt om Og lidt om farver.

Har du brug for flere informationer?
Hvis du har spørgsmål så må du endelig kontakt os. Vi står klar til at vejlede dig i forhold til hvordan du skal anvende produktet eller hvis du har spørgsmål til andre produkter i denne sammenhæng. Du kan se alle vores Flügger produkter her.

Yderligere information

Finish

Glans 50

Rækkeevne

6-8 m2 per liter alt afhængig af forarbejdet så som underlag, behandling, påføringsmetode mm.

Liter

Produkttype

Acrylmaling

Massefylde (kg/l)

1.17

Tørstof vægt (%)

41

Tørstof vol. (%)

32

Almindelig rækkeevne (m²/ltr.)

8

Min. arbejdstemp. under påføring og tørring/hærdning

Min. +10°C

Luftfugtighed

Maks. luftfugtighed 80 % RF.

Støvtør ved 20°C, 60% RF (Timer)

2

Genbehandlingstør ved 20°C, 60% RF (Timer)

6

Gennemhærdet ved 20°C, 60% RF (Døgn)

28

Emission jf. ISO 16000-6:2011 (< µg/m²h efter 28 dage)

110

Fortynding

Vand

Rengøring af værktøj m.v

Vand