B&J 777 Velvet Acrylplastmaling 5 x 9 Liter (Storkøb)

Nu kan du male mere, spare mere med vores “B&J 777 Velvet Acrylplastmaling 5 x 9 Liter (Storkøb)” pakke!

Dette er den ultimative løsning for professionelle malere, kunstnere eller alle, der elsker at udforske deres kreative side i stor stil.

Læs mereSe specifikationer

For 45 liter 4.619,00 kr.

Beskrivelse

B&J 777 Velvet Acrylplastmaling 5 x 9 Liter (Storkøb)

Nu kan du male mere, spare mere med vores “B&J 777 Velvet Acrylplastmaling 5 x 9 Liter (Storkøb)” pakke! Dette er den ultimative løsning for professionelle malere, kunstnere eller alle, der elsker at udforske deres kreative side i stor stil.

Vores velkendte B&J 777 Velvet Acrylplastmaling har den samme fremragende kvalitet, som du kender og elsker, men nu kan du få hele 45 liter af denne skønne maling i én praktisk pakke. Dette storkøb giver dig mulighed for at udføre store projekter uden at bekymre dig om at løbe tør for maling.

Præcis som med den enkeltstående version af vores maling, kræver “B&J 777 Velvet Acrylplastmaling 5 x 9 Liter (Storkøb)” et rent, tørt og holdbart underlag.

Forbered dit lærred eller overflade med de nødvendige forbehandlinger, og lad din kreativitet udfolde sig med denne fantastiske mængde maling til din rådighed.

Gør dig klar til at male i stor skala med vores økonomiske storkøbspakke. Bestil den i dag og spar stort på dit næste kunst- eller renoveringsprojekt!

Yderligere information

Bindemiddel

Acryl

MBK-Type

Acrylplastfacademaling / Acrylplastvægmaling

Glans

Ca. 10, halvmat

Vol. tørstof

Ca. 38%

Kulør

Hvid, Brækket hvid 205, Iglo 105, Sort og B&J Toneservice

Tørretid

2-4 timer, overmalbar efter ca. 8 timer ved +20 °C og 65% RF

Påføring

+10 ºC til +25º C. RF: 40-80%

Fortynding

Vand

Rækkeevne

8-10 m²/ltr

Værktøj

Pensel, rulle eller airless

Mal-Kode

00-1 (1993)

Liter